Mob/ WhatsApp: 0086 Betty Lv

E-post: [e-postbeskyttet]

Alle Kategorier

Nyheter

Hjem> Nyheter

Uforgjengelig maling——Polyurea

Tid: 2022-11-14 Treff: 109

Hvis du er oppmerksom, kan du oppdage at Pentagon, lastebiler, oljeplattformer i Nordsjøen og skuddsikre vester har en felles. Uforgjengelig maling ble berømt som en viral sensasjon da en gruppe australiere dekket en vannmelon med den og mistet den fra en høyde på 45 meter. For å øke berømmelsen gjennomførte den samme gruppen testen også for et egg. Utrolig nok, ikke bare knuste ikke vannmelonen, den spratt, det samme skjedde med egget. Imidlertid har uforgjengelig belegg så mange flere bruksområder enn frukt- og eggbeskyttelse; Opprinnelig designet for å beskytte kjøretøy, har uforgjengelig maling bruk i sektorer fra tung industri og landbruk til marine og offshore.

Uforgjengelig maling er en proprietær blanding av et belegg kalt polyurea. Selv om den nøyaktige formelen holdes hemmelig, er belegget i hovedsak en kombinasjon av et isocyanat og en polyolharpiks. Polyolen fungerer som en mykner, og når de to komponentene kombineres reagerer de og resulterer i et langkjedet molekyl. Det er disse kjedene som er ansvarlige for beleggets uforgjengelige egenskaper – alle sammenfiltret gjør belegget hardt og ugjennomtrengelig, men fordi kjedene kan strekke seg ut og komme tilbake på plass, forblir det fleksibelt. Dette gir malingen utrolig strekkfasthet og rivebestandighet.

Uforgjengelig maling——Polyurea-正文1

I tillegg har polyurea mange fordeler i ytelse:

1. Rask retur til brukstid – berøringstørr på sekunder som tradisjonell polyurea

2. Høy slitestyrke og støtbeskyttelse

3. Kjemisk motstand

4. Vanntett og lufttett monolittisk membran – motstår vann

5.Ingen VOC, ingen KFK, ingen løsemidler – miljøvennlig

Uforgjengelig maling er en varmsprayet polyurea, som tørker på sekunder til minutter. Prosessen er tidssensitiv fordi når de to komponentene i belegget er kombinert, begynner reaksjonen umiddelbart og kan ikke reverseres. På grunn av dette krever beleggpåføringen en spesiell sprøytepistol. De to komponentene settes under trykk og pumpes deretter inn i pistolen gjennom oppvarmede slanger. De kombineres og sprayes i samme øyeblikk. Det betyr at det kun er sekunder fra sprøyteøyeblikket til å ha en tørr overflate.

Fremfor alt er introduksjonen av polyuri. Hvis det fortsatt er noen spørsmål, velkommen til å kontakte oss.

Uforgjengelig maling——Polyurea-正文2

Hot kategorier