Mob/ WhatsApp: 0086 Betty Lv

E-post: [e-postbeskyttet]

Alle Kategorier

Nyheter

Hjem> Nyheter

Nåværende situasjon for beskyttelsesutstyrsindustrien

Tid: 2022-10-28 Treff: 112

Etter hvert som gapet mellom rik og fattig rundt om i verden stadig vokser, ble sosiale motsetninger mer og mer akutte. Mange land må øke investeringene innen offentlig sikkerhet, noe som har fremmet den raske utviklingen av den internasjonale beskyttelsesutstyrsindustrien. Mange beskyttelsesprodukter, som ballistiske vester, panserplater og stikkmotstandsvester, har blitt mye brukt i politistyrker, sikkerhetsbyråer og andre felt, med stor etterspørsel fra markedet. Deretter vil vi introdusere utviklingen av beskyttelsesutstyrsindustrien fra følgende aspekter.

1. Utvikling av materialer

Allerede i f.Kr. hadde krigere i økonomisk utviklede land som det gamle Babylon blitt utstyrt med bronserustning. Med utviklingen av materialvitenskap oppgraderes og diversifiseres materialer som brukes til å lage skuddsikre produkter hele tiden. På 1940-tallet dukket det opp skuddsikre vester av nylon og skuddsikre vester av glassfiber i USA; på 1970-tallet førte fremveksten av aramid til et oppsving i industrien for myke skuddsikre vester; på 1990-tallet reduserte bruken av polyetylenfiber med høy molekylvekt vekten av skuddsikre vester, samtidig som ytelsen ble forbedret. I dag blir materialene for beskyttelsesprodukter på markedet mer og mer mangfoldige. Mange materialer, som Kevlar, PE, alumina, keramikk, karbonisert stål og komposittmaterialer har blitt mye brukt. Materialer har alle sine fordeler og ulemper i ytelse. Den omfattende bruken av materialer basert på deres forskjellige egenskaper har blitt en stor trend i bruken av skuddsikre materialer. I tillegg har bruken av komposittmaterialer, for eksempel silisiumkarbidkeramikk, forbedret styrken og beskyttelsesytelsen til skuddsikre produkter.

2. Målgruppe

Industrien har blitt kategorisert basert på anvendelse som forsvar, rettshåndhevelsesbeskyttelse og sivile.

De siste årene, med kontinuerlig oppgradering av våpen, har hæren vært mer og mer oppmerksom på sikkerheten til soldatene, noe som har ført til større og større krav til verneutstyr. I følge statistikk utgjør etterspørselen etter skuddsikre produkter i hæren mer enn halvparten av den totale markedsetterspørselen.

Med forverring og oppgradering av kriminelle aktiviteter, møter politibetjenter også flere og flere farer i prosessen med rettshåndhevelse. Det eskalerende behovet for å sikre deres sikkerhet fører ytterligere til en storstilt anskaffelse av kroppsrustninger over hele kloden.

I tillegg har de voldsomme forbrytelsene som innbrudd, væpnet ran og våpenangrep på campus også fremmet sivil etterspørsel etter skuddsikkert utstyr. Selv om denne etterspørselen bare utgjør en liten del av den totale markedsetterspørselen, er det totale volumet enormt og lar ikke neglisjere.

3.Regional fordeling

Den nordamerikanske regionen har dominert det globale kroppsrustningsmarkedet i lang tid. Noen statlige militære programmer som Soldier Protection System-Torso og Extremity Protection (SPS-TEP)-programmet har oppmuntret til veksten i det regionale verneutstyrsmarkedet. I tillegg, ettersom amerikanske borgere har lov til å holde våpen, skjer skyteangrep ofte, noe som resulterer i en enorm etterspørsel etter kroppsrustning blant innbyggerne. Videre har enorme militære utgifter i land som USA og Canada ytterligere akselerert utviklingen av den lokale skuddsikkert utstyrsindustrien. Og krigføringen og grensetvistene i Asia-Stillehavslandene, som India, Kina og Sør-Korea, driver også etterspørselen i denne regionen. For tiden utvikler Kinas skuddsikre utstyrsindustri seg raskt, og nyter mer enn 70% av verdensmarkedsandelen.

4. Kjente bedrifter

Det er flere nøkkelaktører som dominerer bransjen, inkludert AR500 Armor,

ATS, Cooneen og så videre. Disse ledende selskapene har alle avansert teknologi og et sterkt FoU-team, og har fokusert på utvikling av skuddsikre produkter med høy kvalitet og høy beskyttelsesytelse. Tactical Assault Light Operator Suit (TALOS) er et fremtredende eksempel på høyteknologisk personlig sikkerhetsrustning, som er tatt i bruk av United States Special Operations Command (USSOCOM).

Det er også mange kraftige skuddsikkert utstyrsbedrifter i Kina, som Newtech rustning, Hunan Zhongtai, Beijing Pufan, etc. Med sterk teknisk styrke og produksjonskapasitet har de alle fått et godt rykte i Kina.

Newtech armour har viet forskning og utvikling av skuddsikre produkter i 11 år, og tilbyr en komplett serie med militære harde panserplater med beskyttelsesnivåene til NIJ IIIA, III og IV. Når du vurderer å kjøpe harde panserplater, kan du besøke nettsiden vår for å finne den beste for deg selv. Hvis det fortsatt er noen spørsmål,

Nåværende situasjon for beskyttelsesutstyrsindustrien-正文

Hot kategorier