Mob/ WhatsApp: 0086 Betty Lv

E-post: [e-postbeskyttet]

Alle Kategorier

Nyheter

Hjem> Nyheter

Når det gjelder skuddsikkert utstyr

Tid: 2022-11-14 Treff: 41

Når det kommer til skuddsikkert utstyr, vil de fleste tenke på skuddsikre vester, harde panserplater og ballistiske skjold osv., som er klumpete og ubehagelige å ha på seg, og som sjelden brukes med mindre det er nødvendig. Faktisk, foruten skuddsikre vester, harde panserplater og ballistiske skjold, kan du også velge en skuddsikker ryggsekk for å beskytte sikkerheten din, som er mer komfortabel og praktisk å bruke. Skottsikker ryggsekk er en kombinasjon av ryggsekk og skuddsikker brikke, og som navnet tilsier, kan den brukes som ballistisk plate eller håndholdt skjold for å beskytte slitasjens rygg mot angrep fra kuler.

I noen land, spesielt USA, har tradisjonen med våpenbruk og forverret offentlig sikkerhet resultert i hyppige skyteepisoder. Som et resultat har et økende antall foreldre, bekymret for barnas sikkerhet med tanke på skyteepisodene det siste året, sett på skuddsikre ryggsekker og skuddsikre panserinnsatser som et middel til å beskytte barna sine i slike alvorlige situasjoner.

Hva er fordelene med skuddsikre ryggsekker-正文1

Er det nødvendig å kjøpe og bruke en skuddsikker ryggsekk?

Hovedformålet med folk som kjøper skuddsikker ryggsekk er for «Peace of Mind». Selv om ingen foreldre skulle ønske at barnet deres noen gang vil trenge å bruke et slikt produkt, og barna deres ikke nødvendigvis møter skyteepisoder, vil det aldri være galt å forhindre fare før det skjer, og du kan aldri være for forsiktig med å forberede deg på forhånd. I tillegg kan ingen skuddsikre produkter definitivt beskytte brukerens liv og sikkerhet, spesielt i de aktive skyteepisodene, men som en sikkerhetslinje kan det skuddsikre utstyret redusere skadene forårsaket av våpen betraktelig, og forbedre sjansen for å overleve. Derfor er det nødvendig for foreldre å kjøpe skuddsikre ryggsekker til barna som går på skolen hver dag, spesielt i områder hvor offentlig orden er relativt dårlig og skytesaker er hyppige. Med utviklingen av vitenskap og teknologi har den skuddsikre ryggsekken blitt stadig oppgradert. Flere stiler og praktiske design er utviklet for å møte behovene til studenter og forretningsfolk. For eksempel er skuddsikre ryggsekker av Newtech rustning designet med en ekstern USB-ladeenhet og forskjellige kapasiteter for studenter og forretningsfolk.

Er det lovlig å kjøpe og bruke en skuddsikker ryggsekk?

Et viktig spørsmål for folk som bestemmer seg for å kjøpe skuddsikker ryggsekk kan være om den skuddsikre ryggsekken er lovlig. I det hele tatt er det helt lovlig å kjøpe og bruke skuddsikre ryggsekker. Vanlige borgere kan kjøpe sine egne skuddsikre ryggsekker online eller offline i henhold til deres behov og preferanser.

Hva er beskyttelsesnivået til den skuddsikre ryggsekken?

Skottsikre ryggsekker er generelt NIJ-kvalifisert med et beskyttelsesnivå på IIIIA, og kan stoppe 9 mm, .44 og andre kraftigere kuler i en avstand på mer enn 15 m. For noen mennesker kan ikke dette beskyttelsesnivået oppfylle kravene våre. Men med tanke på at skytescenen ofte er mer kompleks, og mange skyteskader ikke er forårsaket av direkte ild på så nær avstand, er NIJ IIIA nok for oss i de fleste tilfeller.

Hvordan velge en kvalitetsryggsekk?

Når folk kjøper en ryggsekk for å beskytte seg mot angrep fra våpen, blir kvaliteten på skuddsikre ryggsekker en stor bekymring for dem. En god skuddsikker ryggsekk kan effektivt motstå eller redusere skuddskader, mens en dårligere ryggsekk alltid mislykkes i å gjøre det. Derfor er det nødvendig for oss å kjøpe skuddsikre ryggsekker fra autoritative produsenter. Det er mange autoritative produsenter av verneutstyr, som America's Bullet Blocker og Guard Dog, samt kinesiske Newtech (Wuxi), som alle er utstyrt med utmerkede FoU-team, rikelig med produksjonserfaringer. Produktene deres er alle NIJ-kvalifiserte, som du gjerne kan kjøpe og bruke.

Hva er fordelene med skuddsikre ryggsekker-正文2

Newtech armour har fokusert på forskning og utvikling av skuddsikre produkter i 11 år, og tilbyr en komplett serie med militære harde panserplater med beskyttelsesnivåene til NIJ IIIA, III og IV. Når du vurderer å kjøpe harde panserplater, kan du besøke nettsiden vår for å finne den beste for deg selv.