Mob/ WhatsApp: 0086 Betty Lv

E-post: [e-postbeskyttet]

Alle Kategorier

Nyheter

Hjem> Nyheter

Hvorfor utløper kroppsrustninger?

Tid: 2022-11-14 Treff: 47

Etter hvert som de politiske terrorhendelsene forverres og eskalerer stadig, har verneutstyr gradvis blitt offentlig synlig. Når folk står overfor så mange valg, tar folk alltid mange faktorer i betraktning, en av dem er utløpet av beskyttelsesproduktet.

Så hvorfor utløper kroppsrustning? Hvor lenge varer kroppsrustning? Her er tolkninger av disse spørsmålene.

Alle beskyttelsesproduktene er laget av ett eller flere materialer, og med tiden vil alle materialer eldes gradvis, og den strukturelle ytelsen vil sakte forringes der. Samtidig har alle materialer sine spesifikke egenskaper i struktur og stabilitet. Derfor har alle verneprodukter utløpsdato og utløpet varierer alltid fra den ene til den andre basert på materialet. Mange tror kroppsrustninger må forbli nyttige innenfor dens gyldige periode, men dette var ikke tilfelle. Den beskyttende effekten av skuddsikre produkter i garantiperioden påvirkes av mange faktorer, som materiale, bruksfrekvens, vedlikehold og produktstørrelse.

1.Material

Materialet til kroppsrustning er en av de viktige faktorene som påvirker levetiden. Akkurat som alle organiske materialer, vil materialene som brukes til å lage skuddsikre produkter brytes ned gradvis over tid, noe som resulterer i en nedgang i ytelsen. Ulike materialer har forskjellig struktur og stabilitet, så kroppsrustninger laget av forskjellige materialer har forskjellig utløp. Nå kan kroppsrustninger lages av mange materialer, som kevlar, PE, stål og keramikk, etc., og det er også noen forskjeller i deres levetid.

For eksempel forringes myk rustning mye raskere enn hard rustning og er spesielt utsatt for varme og fuktighet (når en myk rustning er fullstendig mettet med vann, bør den skiftes ut umiddelbart). PE-rustning viser alltid en sterkere motstand mot høye temperaturer enn kevlar-rustning.

Hard panserplate

2. Bruk Frekvens

Bruksfrekvensen er også en viktig faktor som påvirker levetiden til verneutstyr. Hvis man for eksempel tar skuddsikre vester, sammenlignet med en tidvis brukt skuddsikker vest, har en ofte brukt en alltid redusert ytelse, for bruk av verneutstyr fører vanligvis til noe slitasje, noe som resulterer i redusert levetid.

3.Maintenance

Hvordan du vedlikeholder kroppsrustningen vil også påvirke hvor lenge kroppsrustningen kan brukes. Noen kroppsrustninger må holdes i et bestemt miljø på grunn av materialene deres.

For eksempel bør den mye brukte Kevlar skuddsikre vesten og platene beholdes for å unngå direkte kontakt med sollys og vann. Langvarig kontakt med vann vil i stor grad redusere deres beskyttende effekt, og deretter deres levetid. I tillegg må du oppbevare vesten på et sted som lar den hvile i en flat stilling.

4.Size

Det siste som i stor grad påvirker levetiden til kroppsrustninger er hvor passform den er. Når de har på seg en løs skuddsikker vest, vil folk legge overdreven belastning på de ballistiske panelene fordi de vil kunne bevege seg rundt på innsiden av bæreren i stedet for å trykke tett mot kroppen. Hvis en skuddsikker vest er for stram for noen, kan det føre til at vesten hans krøller seg og skader de ballistiske panelene. Så det er viktig for deg å bruke en vest som passer deg godt og gjøre noen justeringer når det er nødvendig for å redusere skadene og maksimere dens beskyttende effekt.

Uten å vite hvordan kjøperne bruker og vedlikeholder produktene sine, har produsentene ingen mulighet til å love en eksakt utløpsdato. Mange av dem vil gjennomføre en ytelsestesting på produktene og gi en generell tidsperiode. Så det er alltid en etikett på produktene: "effektiv innen gyldighetsperioden uten bevisst skade". Generelt sett er garantiperioden som er lovet av produsentene ikke veldig lang, som vanligvis er 3 ~ 5 år, fordi å gi brukeren en lang garantiperiode ofte åpner produsenten for potensielle rettssaker, og øker deretter forsikringskostnadene, noe som resulterer i økningen av endelig pris på produktet. Derfor er det mulig at utgått verneutstyr fortsatt har god beskyttelsesevne. Likevel foreslår vi fortsatt at du bør følge utløpsretningslinjene gitt av produsenten uavhengig av om du mener vesten din skal vare lenger. Det kan være et spørsmål om liv og død.

Hvorfor utløper kroppsrustning-正文