Mob/ WhatsApp: 0086 Betty Lv

E-post: [e-postbeskyttet]

Alle Kategorier

Nyheter

Hjem> Nyheter

Hvilken størrelse kroppsrustning passer for meg?

Tid: 2022-11-14 Treff: 41

Beskyttelsesevne, materiale, utløpsdato og pris etc. er alltid de viktigste hensynene for kunder ved kjøp av verneutstyr. Imidlertid er det få som vet at størrelsen på kroppsrustning også er en så viktig faktor som ovennevnte. Verneutstyr med feil størrelse svikter alltid i å utøve den beskyttende effekten. Akkurat som våre vanlige klær, produseres også kroppsrustninger med forskjellige størrelser. Vi bør velge passende størrelse i henhold til kroppsformene våre.

Da, hvilken størrelse kroppsrustning passer for meg? La oss nå snakke noe om dette emnet med eksemplene på skuddsikre plater og ballistiske vester.

Hvilken størrelse på gutterustningen er riktig for meg-正文1

1.Bulletproof Plate

Det er en sunn fornuft at en skuddsikker plate hovedsakelig fungerer for å beskytte våre viktige organer som hjerte og lunger i truende miljøer. Så den må kunne dekke området mellom kragebeinet og marinen. Som vi kan se, har alle plater et relativt lite område, fordi hvis det henger noe lavere, kan det hindre bevegelse, noe høyere, det vil ikke beskytte alle vitale organer ordentlig.

Du kan velge en riktig skuddsikker platebase på dens lengde og bredde.

Når det gjelder lengden, starter en passende plate alltid omtrent på linje med kragebeinet ditt og teiper ned senterlinjen på overkroppen til omtrent to til tre tommer over navlen (en skade på nedre navle er vanligvis ikke livstruende), så det vil ikke hindre brukere i handling samtidig som det gir beskyttelse til deres vitale organer.

Når det gjelder bredde, trenger en passende plate bare å dekke de bilaterale brystmusklene for stor bredde vil også hindre aktivitetene til brukerens armer, redusere deres fleksibilitet, og påvirke utøvelse av kampferdigheter.

I dag produseres de fleste panserplater basert på US Militarys mellomstore SAPI-plate med en dimensjon på B 9.5”x H 12.5”/B 24.1 x H 31.8 cm. Det finnes også en kommersiell standard som typisk er B 10"x H 12"/B 25.4 x H 30.5 cm, men det finnes ingen ekte standardisering blant produsenter. Så når du velger panserplater, bør du ikke bare fokusere på størrelsene small, medium og large. Du bør sjekke produktspesifikasjonene for sanne dimensjonale mål for å finne skapnumrene til din størrelse.

Skuddsikker plate

2.Ballistisk Vest

I motsetning til våre vanlige klær er den skuddsikre vesten relativt tung uten strikk. Derfor er det nødvendig å velge en riktig vest som passer kroppen din godt, ellers vil det forårsake mye ubehag.

Tilsvarende er den ballistiske vesten også designet for å beskytte våre vitale organer, men den er relativt myk med liten hindring for våre handlinger, noe som er forskjellig fra ballistiske plater. En passende vest skal sikre at brystet slapper av og puster jevn. Og i lengden skal den ikke sitte høyere enn navlen, men ikke lavere enn navlen. Men det bør ikke være for lenge, ellers vil det føre til en hindring for våre handlinger. Likevel er størrelsen på den skuddsikre vesten fortsatt begrenset i markedet. Men det er vanligvis borrelås på vesten, så den er ganske justerbar for å sikre riktig passform.

Politimenn iført ballistiske vester

Gitt informasjonen ovenfor, kan du ha fått en foreløpig forståelse av kroppsrustningsstørrelsen. Hvis det fortsatt er noen spørsmål, velkommen til å kontakte oss.

Newtech armour har fokusert på forskning og utvikling av skuddsikre produkter i 11 år, og tilbyr en komplett serie med militære harde panserplater med beskyttelsesnivåene til NIJ IIIA, III og IV. Når du vurderer å kjøpe harde panserplater, kan du besøke nettsiden vår for å finne den beste for deg selv.

Hvilken størrelse på gutterustningen er riktig for meg-正文2