Mob/ WhatsApp: 0086 Betty Lv

E-post: [e-postbeskyttet]

Alle Kategorier

Nyheter

Hjem> Nyheter

Hva er forskjellene mellom myk rustning og hard rustning?

Tid: 2022-11-14 Treff: 41

Som vi vet kan skuddsikre vester deles inn i ulike nivåer basert på beskyttelsesevne, mens de også kan deles inn i myk type og hard type, basert på materialer. Ettersom vi allerede har introdusert beskyttelsesnivåene og standardene for kroppsrustning, skal vi i dag snakke om forskjellene mellom myk rustning og hard rustning.

Hva er forskjellene mellom myk rustning og hard rustning-正文1

1. Myk rustning

Myk rustning er hovedsakelig laget av nylon, aromatisk polyamid syntetisk fiber og ultra-høy molekylvekt polyetylen, som alle er høyytelsesfibre med lav tetthet, høy styrke, stor seighet og utmerket støpeegenskaper. Med slike materialer som brukes, er myk rustning mye lettere, mykere og lettere å ha på seg. Mange tviler imidlertid på at en slik lett og myk skuddsikker rustning kan motstå kuler. Slagkraften av kuler mot fiberlaget vil utvikle seg til strekkkraft og skjærkraft, hvor støtkraften som produseres av kuler kan spres til periferien av støtpunktet, etter forbruk av det meste av kinetisk energi. Dette er hvordan myk rustning fungerer i å motstå kuler. Men myk kroppsrustning er ikke like sterk som den harde motparten (bare tre nivåer, NIJ IIA, II og IIIA er tilgjengelige på markedet), som bare kan stoppe pistol- og haglrunder pålitelig. Men når det gjelder større trussel, bør vi vende oss til hard rustning.

2.Hard rustning

Hard rustning refererer til kombinasjonen av myk rustning og harde plater. Disse platene er hovedsakelig laget av metaller, keramikk, høyytelses komposittplater og andre harde materialer. Utstyrt med tunge og harde plater, er hard rustning mer tung og lite fleksibel enn myk rustning, mens dens beskyttelsesevne har blitt bemerkelsesverdig forbedret. I en skyteepisode treffer og knekker kulen først den harde platen, hvor det meste av energien spres, og deretter forbruker de høyytelsesfibrene resten av kinetisk energi. Hard kroppsrustning er langt sterkere enn myk kroppsrustning takket være ugjennomtrengeligheten til de indre platene. De kan stoppe kraftigere riflekuler, som AP (panserpiercing) og API (pansergjennomtrengende brannstiftelse).

Hva er forskjellene mellom myk rustning og hard rustning-正文2

Som vi kan se, er det vesentlige forskjeller mellom myk rustning og hard rustning i struktur og beskyttelsesevne. Så når vi velger kroppsrustning, må vi gjøre det klart hvilken type trussel vi kan møte, og ta et fornuftig valg.

Over er all avklaring for myk rustning og hard rustning. Hvis det fortsatt er noen spørsmål, velkommen til å kontakte oss.

Newtech har lenge vært dedikert til utvikling og forskning av skuddsikkert utstyr, vi leverer kvalitets NIJ III PE Hard Armor Plater og vester, samt mange andre produkter. Når du vurderer å kjøpe harde panserplater, kan du besøke nettsiden til Newtech for å finne den beste for deg selv.