Mob/ WhatsApp: 0086 Betty Lv

E-post: [e-postbeskyttet]

Alle Kategorier

Nyheter

Hjem> Nyheter

Hva er forskjellen mellom en buet stålplate og en flat stålplate?

Tid: 2022-11-14 Treff: 35

Med den raske fremgangen til skuddsikker industri, har forskjellige skuddsikre enheter blitt utviklet. Så når det gjelder å velge hvilken tallerken som passer best for deg selv, er det alltid mange alternativer. For de fleste er forsvarsnivået, materialet og prisen alltid den første faktoren når du velger. I henhold til materiale kan harde panserplater hovedsakelig deles inn i tre kategorier, keramiske plater, PE-plater og stålplater; Når det gjelder forsvarsnivå, er USAs NIJ-standarder, tyske standarder, russiske standarder og andre standarder alle vanlig brukte standarder. I tillegg kommer plater oftest i to stiler, buet type og flat type. Når folk handler tallerkener, klarer de ofte ikke å ta hensyn til denne typen detaljer. Faktisk er det veldig viktig å velge riktig krumning av platen. Det påvirker din komfortgrad og fleksibilitet under den taktiske aktiviteten. Her er detaljene for de to stilene.

Hva er forskjellen mellom en buet stålplate og en flat stålplate-正文1

1 Buede plater

Buede plater legger seg ikke flatt på brystet, men tilpasser seg heller formen til menneskets bryst. Så sammenlignet med flat plate er den mye mer behagelig å ha på seg. Med utviklingen av teknologien har buede plater utviklet seg til to typer: enkeltbuede plater og flerbuede plater.

1) Enkeltbuede plater

Den enkeltbuede platen er en plate med bare en kurve som passer til kurven til det menneskelige brystet, som kan tenkes som en rektangulær plate skåret ut av et rør. Sammenlignet med multi-buet plate, er den enkle en mye enklere og billigere.

2) Flerbuede plater

Det er også flere kurver på den flerbuede platen. Og det er vanligvis hjørneskår i overkanten av platen.

Noen vil hevde at siden den vikler seg rundt kroppen, vil den beskytte litt mer. Buede plater sies også å dempe penetrasjon ved å ikke la runder støte i en 90-graders vinkel. I tillegg hindrer ikke hjørnekuttene i den øvre kanten av den flerbuede platen bevegelsen av armene i taktiske aktiviteter, noe som tillater fleksibel bruk av våpen og andre våpen. En ulempe med å bruke en buet plate i den skuddsikre vesten din er at det er veldig komplisert å lage en til hver kropp, og de kommer vanligvis i en standardstørrelse. Siden den buede overflaten avleder kuler, er et problem at vi ikke vet hvor kulen vil gå, noe som sannsynligvis forårsaker sekundær skade på brukerne og deres ledsagere.

2. Flate plater

Flate plater er rimeligere enn buede plater. De som egentlig ikke vet så mye om produktet vil si at buede plater er bedre enn flate plater. Men det er ikke sant - mens buede plater vil få kulen til å bøye seg, vil flate plater automatisk stoppe kulen, uten sekundær skade. I tillegg gjør den enkle strukturen, populære prisen og den enkle produksjonsprosessen den flate platen til et bedre valg for mange mennesker. For eksempel er de nåværende høynivåskjoldene, slik som NIJ III og IV-skjoldene, stort sett utviklet med en flat struktur, og panserplatene som brukes på jeep, Hummer og andre kjøretøyer er også av flat struktur. Men det er et faktum at flate plater er mye mer ubehagelig å ha på sammenlignet med buede plater.

3. Hjørneklipp

Vi kan legge merke til at det vanligvis er hjørneskjæringer i de øvre kantene på enkelte plater, som kalles Shooters Cuts (SC). Denne strukturen er designet for å lette brukerens standard skytehandling. En plate uten hjørnekutt vil hindre skytingen til en viss grad.

Dessuten finnes det også noen plater med asymmetriske hjørnesnitt, som kalles Advanced Shooters Cuts (ASC). Denne utformingen kommer fra ideen om at bevegelsesamplitudene til venstre og høyre arm under fotografering er forskjellige fra hverandre.

Ulike typer plater har alle sine fordeler og ulemper. Når du velger plater, foreslås det at det første du bør gjøre er å studere forholdene på slagmarken fullt ut, og ta et rasjonelt valg i henhold til din egen faktiske situasjon.

Hva er forskjellen mellom en buet stålplate og en flat stålplate-正文2