Mob/ WhatsApp: 0086 Betty Lv

E-post: [e-postbeskyttet]

Alle Kategorier

Nyheter

Hjem> Nyheter

Forebygging av våpenvold

Tid: 2022-11-14 Treff: 123

Våpenvold påvirker samfunnet på mange måter, inkludert høyere medisinske kostnader, reduksjon i livskvalitet på grunn av frykt for våpenvold og stress på strafferettssystemet. USA har den høyeste frekvensen av våpenrelaterte skader blant utviklede land, så vel som den høyeste frekvensen av våpeneierskap. Psykologer og andre folkehelseforskere jobber med å utvikle effektive metoder for å redusere våpenvold

American Academy of Family Physicians (AAFP) støtter primære forebyggingsstrategier for å redusere skader og dødsfall forbundet med våpeneierskap og vold. AAFP mener at føderal og statlig politikk kan balansere retten til å eie skytevåpen med helse, sikkerhet og sosialt velvære. Hensiktsmessig finansiering av våpenvoldsforskning og folkehelseovervåking er viktige forebyggingsstrategier. Leger spiller en viktig rolle i å veilede pasienter om skadeforebygging, inkludert sikker oppbevaringspraksis. Rådgivning er viktig for å øke bevisstheten for risikopasienter, spesielt for pediatriske og ungdomspasienter, og individer som opplever selvmordstanker. Familieleger bør motsette seg statlige "knebleregler"-lover som tar sikte på å motvirke denne viktige lege-pasient-kommunikasjonen.

Forebygging av våpenvold-正文1

Det føderale National Instant Criminal Background Check System (NICS) krever at føderalt lisensierte våpenselgere utfører bakgrunnssjekker for hvert kjøp. Bakgrunnssjekker skal sikre at de som er dømt for en voldsovertredelse og de som er ufrivillig innlagt på psykisk institusjon eller på annen måte dømt til å lide av en alvorlig psykisk tilstand som utgjør en fare for andre eller seg selv, ikke er i stand til å kjøpe skytevåpen. Derfor bør dette kravet om bakgrunnssjekk utvides til å omfatte salg av skytevåpen på våpenshow, over Internett og i rubrikkannonser. Rimelige unntak fra kravet om bakgrunnssjekk bør tillates for salg mellom nærmeste familiemedlemmer hvis selgeren ikke vet eller har rimelig grunn til å tro at kjøperen er forbudt å motta eller inneha et skytevåpen i henhold til føderal, statlig eller lokal lov. Leger bør være klar over at kvinner som er ofre for vold i hjemmet har høy risiko for potensiell våpenvold.

For enkeltpersoner, det vi bør gjøre er å prøve vårt beste for å finne en effektiv måte å sikre oss selv sikkerhet på. I dag har skuddsikker industri blitt mer og mer moden, og de fleste skuddsikre produkter kan oppfylle våre krav til sikkerhet.

Forebygging av våpenvold-正文2

Hot kategorier