Mob/ WhatsApp: 0086 Betty Lv

E-post: [e-postbeskyttet]

Alle Kategorier

Nyheter

Hjem> Nyheter

Er en skuddsikker vest også stikksikker?

Tid: 2022-11-14 Treff: 53

Som vi alle vet, er skuddsikre vester alle laget av spesielle materialer, som gjør det godt å motstå angrep fra kuler. For mange mennesker, med evnen til å stoppe kraftige kuler, kan ballistiske vester også motstå angrep fra kanter og tippede verktøy, men dette er ikke tilfelle. Dette emnet bør startes med forståelsen av struktur og prinsipp for skuddsikre og stikksikre vester.

1.Bulletproof Vest

Skuddsikre vester er vanligvis laget av spesielle materialer, slik som Kevlar, PE, nylon og alumina. I henhold til materialer kan skuddsikre vester deles inn i to kategorier, myk rustning og hard rustning, hvis strukturer og funksjonelle prinsipper er forskjellige fra hverandre.

Myk rustning: myk rustning er vanligvis laget av høyytelsesfibre, som Kevlar og Nylon, som har mye høyere energiabsorberende evne enn vanlige materialer. Fibre kan strekkes og kuttes under stor slagkraft, noe som resulterer i forbruk av kuleenergi.

Er en skuddsikker vest også stikksikker

Hard rustning er hovedsakelig laget av mental, skuddsikker keramikk, komposterte materialer med høy ytelse, etc. Disse materialene vil knekke, sprekke, plugge og lagvis når de blir angrepet av kulen, hvor energien til kulene spres og forbrukes.

Det kan sees at både myke og harde skuddsikre vester jobber for å stoppe kuler ved å konsumere deres kinetiske energi.

Soldater iført skuddsikker vest

2.Stikksikker Vest

Myke stikksikre vester er vanligvis laget av flere lag med høyytelsesmateriale som Kevlar fiberduk osv. Denne typen ikke-vevd stoff er en tett og uregelmessig fibernettverksstruktur dannet ikke av den konvensjonelle spinnemetoden, men ved å arrangere korte fibre eller filament tilfeldig. Med høy styrke og stor seighet kan den mer eller mindre fange våpenet når det treffer ---kanten (slashing) eller tuppen (stikking) av våpenet er fanget inne i materialet, men ikke i stand til å kutte. Både ballistiske vester og stikkmotstandsvester kan alle være laget av høyytelsesmaterialer som Kevlar, men det er måten disse materialene brukes på som betyr noe: ballistiske vester er designet for å konsumere energien til kulen gjennom strekk eller sprekk av materialer. Fibrene er ordnet regelmessig og ryddig i mikrostruktur, slik at flere skarpe gjenstander som iskongler vil være lette å trenge gjennom gapet mellom fibrene og dermed gjennombore de skuddsikre vestene. Den stikksikre vesten er imidlertid en tett anordnet uregelmessig nettverksstruktur, som er god til å fange kanten eller tuppen av våpen. Derfor har ikke skuddsikre vester en god anti-stikk-effekt, men siden den skuddsikre vesten består av høyytelses fiber og metall, kan de også gi en viss grad av beskyttelse mot angrep fra skarpe gjenstander. Likevel anbefales det å bruke stikksikre vester for en omfattende beskyttelse.

Er en skuddsikker vest også stikksikker d

Testing av The Stab Proof Vest

Med utviklingen av teknologi og bruk av nye materialer, er den skudd- og stikksikre vesten utviklet og nå tilgjengelig på markedet. Ved å kombinere de utmerkede egenskapene til ballistiske vester og stikksikre vester, kan denne stoppe kuler og motstå skarpe gjenstander på samme tid.

Når vi velger kroppsrustning, må vi gjøre det klart hvilken type trussel vi kan møte, og ta et fornuftig valg.

Ovenfor er all avklaringen for arbeidsprinsippet til stikkmotstandsvester. Hvis det fortsatt er noen spørsmål, velkommen til å kontakte oss.

Newtech har lenge vært dedikert til utvikling og forskning av skuddsikkert utstyr, vi leverer kvalitets NIJ III PE Hard Armor Plater og vester, samt mange andre produkter. Når du vurderer å kjøpe harde panserplater, kan du besøke nettsiden til Newtech for å finne den beste for deg selv.

Hot kategorier