Mob/ WhatsApp: 0086 Betty Lv

E-post: [e-postbeskyttet]

Alle Kategorier

Nyheter

Hjem> Nyheter

Den vanlige strukturen til kuler

Tid: 2022-11-14 Treff: 168

Kule er en svært dødelig ammunisjon som kan angripe målet i ekstremt høy hastighet og forårsake enorm skade. Kuler er nå rike på kategori, men enkle i grunnleggende elementer. De består hovedsakelig av fire deler, stridshoder, drivmidler, primere og patroner. Hva er funksjonene til disse fire delene? Her er forklaringen.

1. Stridshode

Stridshodet er pakket inn i patronen og inntar frontposisjonen. Det er tingen som direkte påvirker målobjektet. Stridshodet er vanligvis konisk i form, noe som bidrar til å overvinne luftmotstanden, oppnå et nøyaktig treff.

2. Drivmiddel

Drivmiddel er også kjent som pulver, er plassert bak stridshodet i patronen. Den kan produsere stort lufttrykk for å drive frem prosjektilet gjennom dets forbrenning og eksplosjon.

3.Primere

Primer er i bunnen av skallet, kan antenne drivstoffet for å drive stridshodet. Så snart avtrekkeren til pistolen er trukket inn, vil bankingsnålen og andre tenne primeren ved å banke og ekstrudere, og til slutt tenne drivmidlet for å frigjøre mengde gass med ekstremt høyt trykk. Primere kan deles inn i tre typer: nåleprimer, rimmed primer og center primer. Primere kan deles inn i tre typer: nåleprimer, flensprimer og senterprimer. Ulike primere detonerer drivmidler på forskjellige måter. Og jeg vil ikke gå inn på detaljer her.

4. patron

Patron er beholderen med de tre delene ovenfor. Det er vanligvis laget av legering, bortsett fra grapeshot-skallet som vanligvis er laget av papir eller plast, bortsett fra basen.

Den vanlige strukturen til kuler-正文

Hot kategorier