Mob/ WhatsApp: 0086 Betty Lv

E-post: [e-postbeskyttet]

Alle Kategorier

Nyheter

Hjem> Nyheter

Hva er forskjellen mellom ICW hard panserplate og STA hard panserplate?

Tid: 2022-11-14 Treff: 44

Mange har kanskje hørt om ICW hard panserplate og STA hard panserplate fra reklame for mange beskyttelsesprodukter. Men få av dem vet hva en ICW eller STA hard panserplate er. Så la meg gi en avklaring for disse to typene plater.

ICW er en forkortelse for "i forbindelse med", som indikerer at en ICW-plate skal brukes sammen med en skuddsikker vest. Den nødvendige beskyttelseseffekten kan ikke oppnås med ICW-platen som brukes alene, og den bør fungere med en IIIA ballistisk vest for å yte sin beste beskyttelsesevne. Noen fragmenter kan trenge gjennom platen, men kan lett stoppes av ballistisk vest. Som vi kan se, er mange ballistiske vester alle designet med en stor lomme foran for å bære ICW-platen.

Hva er forskjellen mellom ICW hard panserplate og STA hard panserplate-正文

ICW hard panserplate

STA er en forkortelse for "stand-alone", som indikerer at en STA-plate kan brukes alene. STA-plater er vanligvis reservert for taktiske operasjoner der bruken av en ballistisk vest anses for tungvint. Uten hjelp av en skuddsikker vest må STA-plater ha en sterk beskyttelsesevne for å stoppe kuler. Som et resultat er STA-plater alltid tyngre og tykkere enn ICW-plater.

Med den raske utviklingen av den skuddsikre produktindustrien, blir produktkategoriene og designene mer og mer diversifiserte. Du kan velge de passende platene basert på dine faktiske situasjoner og behov.

Ovenfor er all avklaring for ICW-plate og STA-plate. Hvis det fortsatt er noen spørsmål, velkommen til å kontakte oss.

Når du vurderer å kjøpe harde panserplater, kan du besøke nettsiden til Newtech for å finne den beste for deg selv.